Ethiek

We houden al onze werknemers en bestuursleden aan de hoogste ethische normen en streven ernaar zaken te doen met klanten en zakenpartners die onze waarden delen.

Om de naleving van deze waarden bedrijfsbreed te bevorderen heeft Prologis een gedragscode (Code of Ethics and Business Conduct) opgesteld, die in 15 talen is vertaald.

Naast naleving van de anticorruptiewetgeving in de rechtsgebieden waarin we zaken doen, verplichten we ook strikte naleving van de Amerikaanse Foreign Corrupt Practices Act (FCPA), die omkoping van buitenlandse ambtenaren en het verhullen van dergelijke omkopingen verbiedt. Om ervoor te zorgen dat de FCPA wordt nageleefd, geven wij niet alleen persoonlijk of via videoconferenties trainingen over ons anti-omkopings- en anti-corruptieprogramma in de markten waarin we actief zijn, maar moedigen wij ook aan melding te doen van potentiële ethische kwesties via onze anonieme Ethics Helpline, die door een onafhankelijke partij wordt beheerd.

Lees onze gedragscode

Prologis Capelin Distribution Center

Milieubeheer

We implementeren duurzame oplossingen die de milieuprestaties verbeteren en voordelig zijn voor onze klanten en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Team members volunteer their time during IMPACT Day 2020

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We bevorderen het welzijn van onze stakeholders door de relaties te versterken die de basis vormen van ons succes.

2020 Sustainability Report Executive Summary

Rapporten & Bronnen

In onze jaarlijkse duurzaamheidsverslagen wordt onze vooruitgang uiteengezet, worden onze gegevens en maatstaven geactualiseerd en afgestemd op de kaders voor duurzaamheidsverslaglegging. Wij maken ook belangrijke beleidslijnen bekend die onze ESG-inspanningen sturen. 

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.