Voor het 9e jaar op rij zullen #prologismensen van over de hele wereld deelnemen aan Stelvio for Life. Ons 53-koppige team zal op 2 september wandelen, hardlopen of fietsen naar de top van de 21 km lange Passo dello Stelvio, één van de meest iconische bergpassen van Italië, als onderdeel van een inzamelingsactie voor vitale kankerbehandelingen.

Het evenement steunt de Stelvio for Life Foundation, een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van de ontwikkeling van effectief kankeronderzoek en -behandeling op basis van DNA-type - waarbij bijwerkingen worden geminimaliseerd en het herstel wordt gemaximaliseerd.

In de voorbije edities hebben onze teams meer dan € 720.000 opgehaald voor het goede doel. We zijn zeer gemotiveerd om het doel voor 2023 van € 81.249, - te overtreffen om dit bedrag nog te verhogen.

 

Bedankt aan onze 2023 sponsors:
Goud:
Acteo Services, Bright8, Deloitte, Eastdil Secured, Franz Famulla GmbH, Goldbeck, Hogan Lovells, Kamildak, Knight Frank, Raelogis, SBT Solutions

Zilver:
ABT, Aqua+, Aviss, Becosan, Clifford Chance, Hormann, Novha, JLL, Mayer Brown, Norton, Prangenberg & Zaum, RSI Protect, Skyclean, Uxello

Brons:
AnoDesign, Balder, Best Communication, Edit-Bee, Edit-Environment, Hollanddak, Innax, Q4U, Replato, RVB infra, Ultimoo

Nieuwer artikel
Wereldwijd eerste Zero Carbon Certificaat voor een logistiek gebouw toegekend aan Prologis Park Eindhoven DC4

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.