We zijn blij om, na de wereldwijde onderbrekingen van de afgelopen jaren, opnieuw van 4 tot 6 oktober met ons hele team aanwezig te zijn op Europa’s grootste vastgoed- en investeringsbeurs in München.

Ons team kijkt ernaar uit om de belangrijkste onderwerpen die de sector vandaag de dag aansturen met elkaar te verbinden: supply chain veerkracht, marktvraag van investeerders, marktvraag van klanten, barrières en de algemene temperatuur van de markt.

Te midden van deze omstandigheden en alle onzekerheden is Prologis gericht op het creëren van blijvende waarde voor onze klanten, aandeelhouders, gemeenschappen en de planeet die verder gaat dan ons vastgoed. Wij zetten ons in voor koolstofneutraliteit, het aanbieden van een stedelijke logistieke infrastructuur die van belang is voor het stadsleven en streven altijd naar certificeringen zoals BREEAM en DGNB. Onze ontwikkeling in Moissy combineert dit bijvoorbeeld allemaal.

Wij richten ons op groei. In Duitsland hebben we in 2021 en 2022 twee portefeuilles verworven waarmee we met succes de markt in Berlijn betraden. In Amsterdam hebben we ons city hub portfolio uitgebreid door herontwikkelingen en acquisities. Met onze laatste transactie hebben we onze portefeuille in zeven Europese landen in één keer uitgebreid met 1,14 miljoen vierkante meter logistieke ruimte in stedelijke en aanvoerlocaties.

Wij richten ons op onze klanten. Zij profiteren van verschillende parkbrede diensten ontworpen om hun activiteiten te ondersteunen. Wij creëren ruimtes en plekken waar bedrijven kunnen groeien, waar mensen kunnen genieten en waar gemeenschappen en de natuur kunnen floreren: PARKlife. Maar ons aanbod gaat veel verder dan onze logistieke parken met duurzame gebouwen - onze klanten hebben ook behoefte aan hoogwaardige apparatuur en eersteklas diensten om hun distributiecentra zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Of het nu gaat om LED-verlichting, zonne-energie, stellingen of vorkheftrucks: met Prologis Essentials maken we het leven van onze klanten gemakkelijker én duurzamer. Om aan de groeiende vraag naar geschoolde magazijn- en logistieke werknemers te voldoen, hebben we het Community Workforce Initiative (CWI) opgezet - een opleidingsprogramma dat carrièrepaden nieuw leven inblaast en economische kansen creëert om de gemeenschappen waarin we actief zijn te verrijken.

Onze kracht is onze omvang en wereldwijde expertise. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze klanten vastgoedoplossingen te bieden in de markten waar zij moeten zijn.

We kijken ernaar uit om persoonlijk met u in contact te komen tijdens uw bezoek aan Expo Real 2022. Meer informatie.

 

Ouder artikel
Prologis neemt vastgoed Crossbay over en breidt hiermee stedelijke infill-portefeuille uit in zeven Europese landen
Nieuwer artikel
Bleckmann tekent huurovereenkomst met Prologis en opent een nieuw distributiecentrum in Venlo

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.