Prologis opende in februari 2023 haar Belgische kantoor in het bruisende Antwerpen. Als wereldleider in logistiek vastgoed versterkt deze mijlpaal de ambities van Prologis voor verdere groei en uitbreiding in België. Directe, fysieke aanwezigheid laat toe nog sneller te anticiperen en te antwoorden op de kansen in de markt. Gelegen in Antwerpen Zuid bevindt zich het hart van Prologis’ regionale klantenbestand, vlak bij alle strategische uitvalswegen zoals de A12 en de E19. De opening volgt een jaar nadat Prologis een eigen Belgisch team heeft opgestart.

Prologis Office Antwerp

 

“Wij hebben momenteel 28 distributiecentra in België (+- 600.000m²) en zijn steeds op zoek naar bijkomende mogelijkheden. Met dit kantoor komen we in nauwer contact met onze klanten en kunnen we nog intensiever gaan samenwerken.”, zegt Jessica Pilkes, VP Country Manager Benelux. “Ons regionale team is essentieel om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen en om verdere groei in deze markt te stimuleren.”

Het Belgische Prologis-team, dat intussen al een jaar actief is in de lokale logistiek vastgoedsector, zal Prologis’ activiteiten in Leasing en Capital Deployment in heel België leiden. Het nieuwe kantoor klaar voor verdere uitbreiding en is voorzien van voldoende werkplekken voor alle toekomstige collega’s.

"Wij zijn er trots op dat we de 11e verdieping van het iconische BP-gebouw aan de Jan Van Rijswijcklaan 162 hebben gehuurd, een adres dat ons streven naar uitmuntendheid en innovatie weerspiegelt in alles wat we doen."

Nieuwer artikel
Interview Jessica Pilkes in De Tijd: Logistieke vastgoedreus Prologis plant uitbreiding in België

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.