Ontdek Al Onze Energy Essentials

Naast deze aanbiedingen, integreren we duurzaamheid in het ontwerp van Prologis-gebouwen - we erkennen de impact die onze gebouwen zullen hebben op gemeenschappen voor de komende jaren.

Slimme Verlichting

Prologis LightSmart biedt energie-efficiëntie, gemak en extra veiligheid. In samenwerking met uw logistieke team helpt het LightSmart programma uw huidige armaturen te upgraden naar zeer efficiënte, energiezuinige LED-verlichting zonder het gedoe van de aanschaf van nieuwe verlichting. Prologis beheert het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van de LightSmart upgrade voor u - en dekt alle bijbehorende vervangingskosten. Er is geen kapitaalinvestering van uw kant nodig en u profiteert van lagere bedrijfs- en onderhoudskosten, een betere verlichtingskwaliteit en minder koolstofuitstoot.

Prologis SolarSmart

Met meer dan 300 megawatt aan zonne-energie geïnstalleerd op onze daken is Prologis een wereldleider in het bouwen van zonne-energiecapaciteit. Wij maken zonne-energie eenvoudig. Met het Prologis SolarSmart programma kunt u besparen op uw elektriciteitsrekening en zonne-energie implementeren zonder out-of-pocket kosten of verplichtingen na uw leaseperiode. Betaal alleen voor de energie die u gebruikt, tegen of onder de kosten van het lokale nutsbedrijf, en wij bouwen en onderhouden het systeem voor u. Afhankelijk van uw markt kunt u kredieten voor hernieuwbare energie gebruiken om uw conventionele energieverbruik te compenseren. Geniet van de operationele en financiële voordelen zonder kapitaalkosten vooraf of financiële verplichtingen op lange termijn.

Energie Opslag/Verkoop

Energiedistributie en Veerkracht: Afhankelijk van uw behoeften, uw markten en uw voetafdruk kunnen onze energiedistributie- en veerkrachtdiensten zorgen voor kosteneffectieve energieoplossingen en tegelijkertijd de veerkracht vergroten door middel van opslag en andere oplossingen. Het is een ander onderdeel van onze benadering van duurzame ontwikkeling.

Slimme Meters

Door middel van slimme meters geniet uw logistieke faciliteit van de slimme besturing van nutsvoorzieningen voor een grotere energie-efficiëntie, nog een voorbeeld van onze niet aflatende focus op technologische vooruitgang. In samenwerking met onze partner Redaptive, een leider in efficiency-as-a-service, leveren wij sensorgestuurde slimme meters en voortdurende programmaondersteuning om te voldoen aan de behoeften van uw magazijn/distributiecentrum. Ons online systeem van slimme meters omvat nu ook een mobiele app - beschikbaar op sommige locaties - waarmee u op afstand alle nutsmeters in uw gebouwen kunt uitlezen. Tot de voordelen behoren een beter beheer van het verbruik en de analyse van facilitaire activiteiten, toegang tot financiële gegevens van het nutsbedrijf en, met aanvullende modules, de mogelijkheid om temperatuur, vochtigheid en drukniveaus te controleren.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.