Ontdek alle workforce essentials

We hebben een digitaal leer- en ontwikkelingsprogramma met logistieke certificeringen - allemaal ontworpen om de competenties van uw logistieke frontliniewerkers en managers op te bouwen. Daarnaast bieden we de nieuwste technologische oplossingen om de productiviteit en veiligheid van uw werknemers te verhogen - van draagbare apparaten tot autonome, mobiele robots.

Prologis Learning Academy

Met onze academie kunnen mensen opleidingsmogelijkheden verkennen en een loopbaan in de transport-, distributie- en logistieke sector beginnen. Via een mobiele app kunnen studenten/deelnemers gegevensgestuurde, zelfgestuurde leermodules downloaden en leergangen selecteren die variëren van gegevensbeheer tot kwaliteitsprocessen en meer.

Warehouse Robotics

Via onze partner Locus Robotics bieden wij het nieuwste in aanpasbare, schaalbare robotica-oplossingen om uw digitale magazijn aan te drijven - en de productiviteit van uw werknemers te verhogen. Met autonome mobiele robots kunt u het hele pickproces in uw logistieke faciliteit optimaliseren en operationele rapportage en beheertools gebruiken voor realtime workflowoptimalisatie voor medewerkers en robots.

Prologis Community Workforce Initiative (CWI)

Via dit initiatief, gelanceerd in 2018, bouwt Prologis aan een talentpijplijn voor haar klanten met de nadruk op het revitaliseren van carrièrepaden en het creëren van economische kansen in de gemeenschappen waar we actief zijn. In samenwerking met JFF, een nationale non-profit die transformatie in de Amerikaanse arbeidskrachten- en onderwijssystemen stimuleert, hebben we een digitaal leer- en ontwikkelingsprogramma ontworpen om competenties op te bouwen voor de hedendaagse logistieke arbeidskrachten.

Platform voor het Aanwerven en Behouden van Talent

Via Prologis partner WorkStep kunnen wij u helpen het beste logistieke talent te werven en te behouden voor uw personeelsbehoeften per uur. Wij helpen u de juiste werknemer te vinden en sneller aan te nemen met intelligente screening. Eenmaal aangenomen, bieden wij real-time feedback, inzichten en voorgestelde acties om uw werknemers zeer betrokken te houden en managers in staat te stellen de juiste acties te ondernemen om het behoud van de frontlinie te verbeteren en organisatorische verbeteringen op uw vestiging te stimuleren.

Training and Certificatie

Wij bieden online training en logistieke certificeringen. Ons online programma richt zich op basisvaardigheden van het personeel, lean principes en logistiek-specifieke training op gebieden als veiligheid op de werkplek en heftruckbediening. De cursussen maken gebruik van de nieuwste technologieën - zelfs virtual reality tools - om de leerervaring te verbeteren.

Wearables voor Productiviteit en Veiligheid

Draagbare apparaten helpen werknemers taken ergonomischer uit te voeren om de productiviteit en veiligheid te verhogen en tevens vermoeidheid en letsel bij werknemers te verminderen. Wij hebben geïnvesteerd in op de heup gemonteerde wearables die logistieke medewerkers in real time coachen met tips en aanbevelingen om de veiligheid en ergonomie te verbeteren. Deze wearables zijn ontworpen voor ruwe industriële omgevingen en zijn voorzien van geavanceerde sensoren en de nieuwste machine learning en data science technologie. Om bruikbare inzichten te bieden aan uw operationele en veiligheidsteams, verzamelen deze productiviteitsapparaten ook gegevens van uw gehele personeel, waarbij gegevens worden verzameld over risicovolle houdingen en vooruitgang op de door uw bedrijf gestelde doelen.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.