SAMEN INVESTEREN

We zetten onze unieke bedrijfsstructuur en vooraanstaande positie in om substantiële meerwaarde te creëren voor investeerders, zoals we hebben bewezen met ons investerings track record.*

Eigenaar/Exploitant-Model

We beheren zelf rechtstreeks de hele lifecycle van ons vastgoed en stroomlijnen de diensten en ondersteuning voor onze klanten.

Klantgerichtheid

We gaan graag langlopende relaties aan met onze klanten en luisteren naar hun wensen, leren van hun inzichten en zetten onze schaalgrootte in om hun problemen op te lossen en waarde te bieden die verder gaat dan alleen logistieke panden.

Toegang tot onze eigen ontwikkelingsportefeuille

Onze open-end-fondsen hebben op gezette tijden toegang tot nieuw-ontwikkelde, inkomsten-genererende assets van Prologis.

Schaal

Met onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we onze klanten een breed en uniek scala vastgoedoplossingen bieden en onze eigen operationele efficiëntie continu vergroten.

Sectorspecialisatie

Investeren in en exploiteren van ons eigen logistiek vastgoed is onze kernactiviteit. We hebben dan ook een sterk gefocuste bedrijfsvoering met heldere doelstellingen.

Toonaangevend in ESG

Van gebouwcertificering tot CO2-strategieën en van arbeidsoplossingen tot zonne-energie: wij lopen voorop in het leveren van concrete ESG-oplossingen en waarde voor alle betrokkenen in onze bedrijfsactiviteiten.

(Klik hier voor toegang tot informatie over openbaarmaking in de EU.)

*Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.