LOGISTIEK VASTGOED OP DE BESTE LOCATIES

Ons vastgoedaanbod omvat onder meer Last Touch® distributiecentra met hoge doorvoercapaciteit, gateway- en multi-marketpanden, en gebouwen voor kritische toepassingen, zoals datacenters en life sciences warehouses.

Onze panden:

Gateway

Zoals de naam al zegt bieden deze multi-marketpanden toegang tot belangrijke zee- en intermodale havens.

Stadsdistributie

Panden voor stadsdistributie liggen in stedelijke gebieden en zijn bij uitstek geschikt voor één- en tweedaagse levering aan een complete markt. Ze hebben doorgaans een klein tot middelgroot formaat.

Multi-Market

Met een afgewogen balans tussen locatie en functionaliteit zijn multi-market distributiefaciliteiten meestal relatief nieuw en groot, en gelegen op belangrijke transportknooppunten aan de rand van grote stedelijke gebieden.

Prologis Last Touch

Last Touch® panden kunnen binnen enkele uren grote, welvarende, dichtbevolkte gebieden bedienen. Onze Last Touch® distributiehubs faciliteren snellere en efficiëntere thuisbezorging van e-commerce-producten bij de consument.

ERVAAR EEN NIEUW TYPE LOGISTIEK VASTGOED

Met onze schaalgrootte en lokale kennis bieden we u een betere ervaring met het leasen, exploiteren van en werken in logistiek vastgoed.

Two people signing paperwork
Image Zoom Icon

Leasing Gemakkelijk Gemaakt

Het feit dat uw business complex is, betekent niet dat uw lease dat ook moet zijn. Met oplossingen als Clear Lease® maken we het huurproces helder, eenvoudig en transparant zodat u de best mogelijke ervaring heeft.

A woman and man in a warehouse
Image Zoom Icon

Vastgoedbeheer

We zien erop toe dat de gebouwen van Prologis volgens de strengste kwaliteits- en efficiency-normen worden onderhouden. Onze lokale vastgoedbeheerders staan dagelijks 24 uur voor u klaar.

A maintenance tech
Image Zoom Icon

Onderhoud

Onze technische medewerkers verrichten standaard onderhoudstaken in uw pand en verrichten namens u de coördinatie met externe dienstverleners.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.