MAKE AN IMPACT

We bieden onze klanten duurzame, future-proof logistieke faciliteiten en de beste service. Creativiteit en zelfstandigheid zijn bij Prologis essentiële eigenschappen en we lopen als team altijd een stapje op de ontwikkelingen voor. We verwelkomen collega’s die graag in een internationale setting werken en die samen met ons willen groeien.

UITSTEKENDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Prologis heeft altijd oog gehad voor de stuwende kracht achter ons bedrijf: onze mensen. Het spreekt dan ook voor zich dat we een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden bieden, en veel tijd en energie investeren in kwaliteitsmanagement en leiderschapsontwikkeling.

Gezondheid & Welzijn

Financiële Zekerheid

Balans Werk-Privé

Cultuur en sport

JONGE TALENTEN GEZOCHT!

Onze cultuur is inclusief

  • We bieden een brede verscheidenheid aan programma’s om medewerkers nieuwe kennis en kunde bij te brengen, leidinggevende kwaliteiten te ontwikkelen en een ambitieus carrièrepad uit te stippelen.
  • We werken dagelijks aan de versterking van onze unieke bedrijfscultuur. Onderlinge verbondenheid en commitment zijn bepalende succesfactoren.
  • We geloven dat samenwerking tot de beste resultaten leidt. Met ons diverse, wereldwijde personeelsbestand lossen we elk probleem samen op.
  • Voor een succesvolle carrière in de vastgoedsector bieden wij de volgende mogelijkheden voor recent afgestudeerden en studenten bij Prologis in Noord-Europa: Student Employees and Graduates

WERKEN BIJ PROLOGIS

Wil je deel uitmaken van een succesvol team? Neem je graag verantwoordelijkheid voor wat je doet? Als dat zo is, dan zul je je thuis voelen bij Prologis, waar iedere medewerker van vitaal belang is voor ons gezamenlijk succes. We bieden je kansen om jezelf te ontplooien, vertrouwd te raken met onze diverse activiteiten en samen te werken met collega’s elders in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Typerend voor onze werkomgeving zijn wederzijds respect en een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid.

Je krijgt als medewerker de kans je professionele expertise te ontwikkelen en je eigen sterktes uit te bouwen. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit bijdraagt aan ons succes en dat het een onmisbare bron voor innovatie is. Diversiteit versterkt onze positie als wereldwijd marktleider en ondersteunt onze ambitie om duurzaam zaken te doen. Duurzaamheid is een hoeksteen van onze activiteiten – Prologis hecht grote waarde aan milieu, sociale verantwoordelijkheid, ethisch zakendoen en corporate governance.

Prologis Team Careers

Maak kennis met onze mensen

Zij kunnen je vertellen wat teamwork voor ons betekent en welke uitdagingen je te wachten staan.

Portrait of Gina Helmold

Gina Helmold

VP, Head of Capital Deployment

Als er iemand bij Prologis het bedrijf goed kent, is het Gina Helmold wel. Na haar studie Real Estate Management in Stuttgart (Duitsland) begon Gina ...

Contact

Vragen over het sollicitatieproces of vacatures bij Prologis Northern Europe? Neem dan gerust contact met ons op.

Simone Pereira
Talent Acquisition Partner

Mobile: +31 610 378 104
Email: [email protected]

Leslie Del Olmo Roque
Talent Acquisition Partner

Mobile: +31 619 423 166
Email: [email protected]

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.