Jessica Pilkes, voorheen Vice President en Country Manager voor de Benelux, is benoemd tot Head Asset Management Noord-Europa. In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor de activiteiten van Prologis in de Noord-Europese regio. Deze verandering is het resultaat van een organisatorische verandering om de efficiëntie te verhogen en de activiteiten te stroomlijnen, zodat Prologis haar groeitraject in heel Europa kan voortzetten.

Verschuiving van lokaal naar regionaal

Als Head of Asset Management voor de Noord-Europese regio zal Jessica Pilkes toezicht houden op alle aspecten van Operations, Real Estate & Customer Experience, Leasing, Facility Management en Operations Construction Management. Daarnaast zal ze helpen de waarde van Prologis' portfolio in Nederland, België, Duitsland en Zweden te verhogen. Met deze organisatorische verandering, die van kracht is op Europees niveau, is de voormalige rol van Country Manager vervangen door deze meer regionaal georiënteerde functie. Naast Jessica Pilkes in Noord-Europa zijn de andere leidinggevende van het asset management departement Martin Baláž (Centraal-Europa), Cristian Oller (Zuid-Europa) en Stuart Davies (Verenigd Koninkrijk).

Jessica Pilkes: "Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol bij Prologis. Als Head of Asset Management voor Noord-Europa zal ik nauw samenwerken met de lokale teams in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Deze nieuw gecreëerde functie is bedoeld om ons Noord-Europese team te helpen de waarde van onze portefeuille te vergroten en onze activiteiten effectiever te stroomlijnen."

Activiteiten stroomlijnen

Bedoeld om managementstructuren te stroomlijnen, waarbij de functies Operations en Capital Deployment worden gesplitst om nog efficiënter te kunnen reageren op de behoeften van klanten, werd de nieuwe organisatiestructuur van Prologis ingevoerd op 1 januari 2024. Nu Prologis-klanten steeds vaker op zoek zijn naar Built-To-Suit-ontwikkelingen en op maat gemaakte operationele oplossingen in heel Noord-Europa, speelt de organisatorische herstructurering van Prologis in op de vraag van klanten om duurzame, op maat gemaakte oplossingen te bieden. De gestroomlijnde operationele activiteiten van Prologis, die zich richten op het optimaliseren van het asset management van de gehele levenscyclus van haar Europese portfolio, zullen nog meer flexibiliteit en efficiëntie mogelijk maken.

"Elke dag tonen onze deskundige teams een voortdurende inspanning om ons serviceniveau te verbeteren om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Met de groeistrategie en het succes van onze klanten voorop in alles wat we doen, kunnen we de toekomst voorblijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik zal blijven streven naar uitmuntendheid in alle aspecten van de activiteiten in onze regio," voegt Jessica Pilkes toe.

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.