Antwerpen, België - Prologis kondigt de uitbreiding aan van zijn Belgisch team met twee  nieuwe leden. Jonas De Lannoy en Raf de Blay zitten voortaan mee aan boord met elk een uitgebreide expertise om het groeitraject van het bedrijf in België verder te ondersteunen. 

Jonas De Lannoy vervoegt Prologis als de nieuwe Director Capital Deployment & Leasing in België. Naast zijn focus op  leasing en kapitaalinzet over heel België, zal hij strategisch gevestigd zijn in de buurt van de Belgische klanten van Prologis. Dit garandeert de toegankelijkheid en verbetert de nauwe samenwerking bij het leveren van onze oplossingen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector brengt Jonas een uitgebreide expertise met zich mee, zo bekleedde hij eerder al posities bij DHL Freight, CBRE en de Belgische vastgoedontwikkelaar Heylen Group. Zijn toewijding aan klantgerichtheid zal ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn in zijn rol bij Prologis.

Raf de Blay neemt de rol als Development Manager voor België op zich. Zijn voornaamste prioriteit is het beheren ESG-conforme(her)ontwikkelingsprojecten voor zowel land- en gebouwontwikkelingen, inclusief vergunningverlening, budgettering, ontwerpbeheer en bouw van speculatieve/build-to-suit projecten. Hij zal een centrale rol spelen in het bevorderen van ontwikkelingsplannen, evenals het versterken van de lokale aanwezigheid van Prologis in België. Raf brengt een breede waaier aan ervaring met zich mee uit zijn vorige functies als projectontwikkelaar bij FUTURN en Aura Estates, gespecialiseerd in commerciële en residentiële ontwikkelingen in heel Vlaanderen. 

"We zijn verheugd om Jonas en Raf in ons team te verwelkomen. Hun expertise en passie voor vastgoedontwikkeling zijn van onmisbare waarde nu we blijven uitbreiden en innoveren in de dynamische Belgische markt. We kijken uit naar hun bijdragen en de nieuwe inzichten die ze zullen geven aan onze activiteiten", zeggen Gina Helmold, VP Head of Capital Deployment & Leasing Benelux en Martijn Kuijken, Director Head of Development Management Benelux.

Ouder artikel
2023 Prologis Logistics Rent Index: Solide wereldwijde huurstijging en nieuwe toonaangevende locaties
Nieuwer artikel
JESSICA PILKES BENOEMD TOT PROLOGIS VP, HEAD OF ASSET MANAGEMENT NOORD-EUROPA

LATEN WE BEGINNEN

Elke connectie begint met een gesprek. Ons team staat klaar om te helpen.